قالب وردپرس
خانه / آشپزی / دستور تهیه سمبوسه پاییزی

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.

مواد مورد نیاز:

  • ۳ عدد سیب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده)
  • ½ پیمانه شکر قهوه ای
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ ورق خمیر پفی
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  • شکر خام

فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.

سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.

روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.

۱ قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.

خمیر را به شکل مستطیل تا کنید.

و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.

سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.

روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود.

به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.

سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.

نوشته دستور تهیه سمبوسه پاییزی اولین بار در بدونیم پدیدار شد.

********جهت دانلود و مشاهده لینک اصلی مطلب کلیک کنید ******
Author: Maryam Asadi

Powered by WPeMatico

درباره ی lovelysms

همچنین ببینید

چگونه از خودمان تصویر خوبی بسازیم؟

همه ما یکسری دیدگاه ها و پیشگویی های منفی درباره خودمان به خودمان می گوییم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس قالب وردپرس